Biznis B2B trka 12. oktobra na tvrđavi Kastel

26.09.2019. | 20:06

Biznis trka namijenjan je isključivo kompanijama, tj. zaposlenima koji žele da kroz zabavu, trčanje i sportski duh opuste se i odmore od svakodnevnih poslovnih obaveza. Trka će se održati 12. oktobra u 19 časova na tvrđavi Kastel.

Jedinstvena je i od drugih B2B trka razlikuje se po tome što je osmišljena kao štafetna trka. Učestvuju po tri člana ekipe. Trči se od Kastela do Narodnog pozorišta Republike Srpske i nazad do Kastela gdje štafetu preuzima sljedeći član tima.

Organizator sportske manifestacije, Trkački rekreativni klub Banjaluka i sa ovim projektom želi da doprinese svojoj zajednici. U saradnji sa Udruženjem za celebralnu paralizu „CPossbile“ organizovaće trku od jedan kilometar. „CPossible“ trka otvorena je za sve koji žele da podrže borbu te organizacije protiv cerebralne paralize. Minimalna cijena kotizacije za trku je 8 KM. Prijavite se na linku http://bit.ly/2ZHIDYc.

Bodrite svoje kolege, zabavite se i ojačajte svoj tim. Vratite se na posao sa uspomenama koje ćete prepričavati i kojih ćete se uvijek rado sjećati. Napunite svoje tijelo energijom i budite produktivniji u obavljanju vaših poslovnih zadataka.

Trku i navijanje upotpuniće banjalučki bend LORYEN.

 

(BL PORTAL)

 



Oznake: Banjaluka, Kastel