Bivši trener u top formi: Evo kako izgleda Venger kada skine majicu FOTO

13.04.2022. | 18:43

Arsen Venger je već nekoliko godina u trenerskoj penziji i trenutno obavlja funkciju šefa za razvoj fudbala pri FIFA.

Legendarni stručnjak je uvijek izgledao poprilično mršavo. Ostala je upečatljiva njegova fotografija iz vremena dok je sjdio na klupi Arsenala nakon slavlja posle osvojenog FA kupa kada je do izražaja došla njegova mršavost, piše “sportsport.ba”.

Međutim čini se da je popularni Profesor posle odlaska u penziju značajno poradio na svom izgledu i za jednog 72-godišnjaka izgleda zaista fenomenalno.

Očigledno je da je Venger pronašao vrijeme za odlazak u teretanu i odradio je fantastičan posao koji će iznenaditi mnoge.

Evidnetno je da je legendarni trener dobio nekoliko kilograma mišićne mase te mu na njegovom izgledu mogu pozavidjeti i mnogo mlađi od njega.

Jedan od fanova je objavio zajedničku fotografiju s Vengerom koju je napravio prije šest mjeseci te se najbolje može vidjeti kakvu transformaciju je napravio napravio francuski stručnjak.

Venger je na klupi Arsenala sjedeo 21 godinu, a u samo jednom navratu nije ekipu odveo među četiri najbolje na kraju sezone.

Uspeo je da osvoji tri titule Premijer lige i čak sedam FA kupova, a ušao je u istoriju kao jedini trener čija ekipa nije izgubila u čitavoj sezoni prvenstva Engleske.