Biljana Čekić posjetila fudbalere Borca: Nadam se da ću uskoro moći da prisustvujem i utakmicama

Biljana Čekić, koja je sjajno odradila ulogu Dare u filmu “Dara iz Jasenovca”, družila se danas sa Borčevim fudbalerima i dobila prigodne poklone.

Još uvijek se nisu slegli utisci javnosti nakon potresnog filma “Dara iz Jasenovca”, koji je premijerno prikazan prije nekoliko dana. Scene stradanja potresle su svakoga ko je pogledao ovo filmsko ostvarenje, a svima je za oko zapalo maestralna gluma Biljane Čekić, 13-godišnje djevojčice iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice, koja glumi naslovni lik.

O maloj Biljani ovih dana pišu domaći, ali i svjetski mediji, a danas su priliku da je upoznaju dobili i fudbaleri Borca, sa kojima se družila prije poslijepodnevnog treninga.

“Osjećam se prelijepo, prvi put sam u Banjaluci i sve je super. Zahvaljujem se na svim poklonima koje sam dobila, a nadam se da ću uskoro moći da prisustvujem i utakmicama Borca na Gradskom stadionu”, rekla je Biljana novinarima, nedugo nakon što je iz ruku trenera i kapitena Borca Marka Maksimovića i Stojana Vranješa primila poklone.

“Život mi se promijenio preko noći, mnogo sam iznenađena, ali i srećna. Jeste malo naporno, ali mi se sviđa”, skromno priča Biljana, koja je stavom i ponašanjem oduševila i kapitena crveno-plavih.

“Zahvalio bih se Biljani što nam je dala podršku i što je došla da nas upozna. Čuo sam da je prvi put u Banjaluci, nadam se da nije i posljednji, te da ćemo imati priliku da je ugostimo na utakmici. Mišljenja sam da je fascinantno kako je sa tako malo godina odglumila u filmu i želim joj svu sreću u glumačkoj karijeri”, istakao je Vranješ, piše Mondo.ba.

Ostavite komentar: