Bez roštilja se ne može: Japanski teniser oduševljen Banjalukom FOTO

16.04.2023. | 10:44

Tek nekoliko časova nakon dolaska u Banjaluku najbolji japanski teniser Taro Daniel iskoristio je priliku da bolje upozna najveći grad Srpske.

On je prvo odradio trening u novootvorenom sportskom kompleksu, a potom iskoristio priliku da obiđe tvrđavu Kastel, te isproba tradicionalne srpske specijalitete.

Na Instagramu se svime pohvalio, a najveći utisak na njega ostavila je porcija roštilja koju je dobio u jednom restoranu. Uskoro ga je moldavski teniser Radu Albot upisao da li je uspio sve da pojede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taro Daniel (@tarodaniel)

Japanac će u prvom kolu imati težak posao jer će odmjeriti snage sa slovačkim teniserom Aleksom molčanom u čijem boksu sjedi nekadašnji trener Novaka Đoković, Marijan Vajda.

Podsjetimo, Srpska open se igra u Banjaluci od 16. do 23. aprila. Kapije kompleksa u parku Mladen Stojanović danas će biti otvorene za sve koji žele da dođu i gledaju mečeve kvalifikacija, a u ponedjeljak bi trebalo da budu završene kvalifikacije i da budu odigrani prvi mečevi prve runde glavnog žrijeba, prenosi Srpskainfo.