Beker proveo prvu noć u zloglasnom zatvoru: Čuvari su mu dozvolili samo jednu stvar VIDEO

02.05.2022. | 10:32

Legendarni njemački teniser i trener Boris Beker u narednih godinu i tri mjeseca biće stanovnik zloglasnog zatvora Vandsvort u Engleskoj.

Najveći zatvor u Velikoj Britaniji primio je svog vjerovatno najslavnijeg gosta pošto je osuđen na dvije i po godine zatvora zbog pronevjere, a pola tog vremena mora da provede iza rešetaka.

Beker je pokušao da sakrije novac, druge dragocjenosti i nekretnine u vrijednosti od čak skoro tri miliona evra, sa ciljem da izbjegne plaćanje dugova poslije bankrota.

Kako pišu njemački mediji, Beker u novom “domu” nema ama baš nikakve privilegije bez obzira na slavu koju ima. Njemački novinari otkrili su kako je izgledala Bekerova prva noć u zatvoru u kojem nema nikakve privilegije.

“Smio je da obavi samo jedan telefonski poziv”, objavio je Bild, tvrdeći da Bekeru neće biti lako u zatvoru sa rigoroznim pravilima i zatvoru poznatom po svojim zastrašujućim čuvarima.

Zatvor u kome će Boris Beker provesti naredne mjesece potpuno je jeziv! Naime, riječ je o Viktorijanskom zdanju starom oko 170 godina koje ne slovi za baš mjesto na vrhunskom higijenom. Tu je baš mnogo prljavštine, pacova… Uslovi ispod svakog nivoa. U ovom objektu zatvorsku kaznu trenutno izdržava čak 1.300 ljudi, prenosi Dejli Mejl.

Beker je trenutno u samici, ali će u narednom periodu biti prebačen u ćeliju gdje će imati cimere. Tamo ga čeka izuzetno nizak nivo higijene.

Oznake: Boris Beker, Zatvor