Basketaši igraju polufinale, Nole dva puta na terenu: Bogat dan za takmičare iz Srbije na OI

27.07.2021. | 21:14

Takmičare iz Srbije očekuje veoma bogat dan na Olimpijskim igrama, a u njemu bi mogli da osvoje još koju medalju.

Tu su posebno blizu basketaši koji igraju polufinale, dok će Novak Đoković dva puta izlaziti na teren. Takođe start takmičenja očekuje i Paljanina Nemanju Majdova.
Prvi će u bazen plivač Andrej Barna od 3.35, po našem vremenu, u polufinalu na 100 metara slobodnim stilom. Za njim će krenuti Majdov. Takmičenja počinju od četiri časa Borba Majdova i Nemca Eduarda Tripela je zakazana kao 16. na istoj strunjači.
Od 5.10, veslači Martin Mačković i Miloš Vasić pokušaće da izbore mjesto u finalu u dvojcu bez kormilara. Basketaši će u polufinalu (10.30) opet igrati sa Rusijom koju su savladali danas. Drugo polufinale igraju Letonija i Belgija. Finale je u 12.40, a meč za bronzu u 12.10.
Novak Đoković igra sa Špancem Alehandrom Davidovič-Fokinom iz Španije na centralnom terenu i to kao treći po rasporedu, pa se meč očekuje oko sedam sati.
A onda još jednom će izaći na teren, pošto će u paru sa Ninom Stojanović igrati u miks dublu. Đoković i Stojanović se sastaju sa brazilskom kombinacijom Stefani/Melo, čiji je početak otprilike oko 10 sati, piše Srpskainfo.

Oznake: Srbija, Takmičari