Banjalučki polumaraton 18.jula

09.06.2020. | 12:29

BANJALUKA – RMC Banjaluka polumaraton ponovo je prolongiran, ovog puta za subotu, 18.jul.

Organizacioni odbor trećeg “Vivia Run&More Weekend” festivala pomjerio je održavanje ove manifestacije za dvije sedmice zbog humanitarnog teniskog spektakla “Adria Tour” koji se u organizaciji Novaka Đokovića održava  3. i 4.jula u Banjaluci.

– Živjeti u eri Novaka Đokovića je privilegija i srećni smo što je Banja Luka jedan od gradova domaćina Adria Tour-a i što ćemo svi zajedno imati priliku da na terenima Teniskog kluba Mladost gledamo i uživamo u mečevima prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića, te igrača iz svjetskog teniskog vrha među kojima su i treći teniser planete, trostruki gren slem finalista i osvajač 16 ATP pehara Austrijanac Dominik Tim, Njemac Saša Zverev, Bugarina Grigor Dimitrov – trenutno 19. igrač na svijetu, te brojni regionalni teniski asovi – navode u saopštenju organizatori Run&More Weekend festivala.

Organizatori RMC Banjaluka polumaratona izrazili su veliko zadovoljstvo što će Banjaluka u julu biti domaćin vrhunskim teniserima, ali i prve polumaratonske trke koja se ove godine trči u regionu.

Na programu 3. “Vivia Run&More Weekend” festivala, u subotu 18. jula su: m:tel RMC Banjaluka polumaraton, Beko 10k – trka na 10km, 5k Team Run – timska trka na 5km, Tropic Bambini maraton – trka za djecu uzrasta od 2-7 godina i Vienna Color Fun Run – najzabavnija i najšarenija trka humanitarnog karaktera u dužini od 3km. Sve trke osim dječijeg maratona, zbog očekivanih viših temperature vazduha u julu mjesecu, realizovaće se u večernjim časovima.

“Prijave su i dalje otvorene, a sve one koji su se već prijavili za jednu od trka u Banjaluci obavještavamo, da se njihove kotizacije, prebacuju na novi termin 18. jul”, naglasili su organizatori.

Nova satnica trka i line up festivala čekaju vas na oficijelnoj stranici organizatora.