Banjalučki Borac u petak gostuje u Sarajevu

10.09.2020. | 09:54

Derbi meč 7. kola Premijer lige BiH sutra veče (20) će da odigraju Sarajevo i Borac na stadionu “Asim Ferhatović Hase” na Koševu.

Nije nam trebalo ispadanje iz Kupa Republike Srpske od Ljubića pred ovu utakmicu. Derbi je prilika da se popravi utisak, idemo u goste ekipi koja u dosadašnjem dijelu sezone nema poraz. Mislim da možemo odigrati kvalitetno, optimista sam i vjerujem da možemo napravii pozitivan rezultat koji će nas ostaviti na prvoj poziciji.

Njihov trener Vinko Marinović je bio moj igrač, veliki smo prijatelji, ali i rivali. Ne mogu da računam samo na desnog beka Sinišu Dujakovića, a alternative za tu poziciju su nam Miloš Borovčanin i Aleksandar Radulović, neko od njih će igrati na tom mjestu ukoliko se odlučimo za takvu taktiku – rekao je trener Vlado Jagodić, navodi “SrpskaInfo”.

Vladan Danilović se vratio poslije obaveza u A reprezentaciji BiH, a očekuje dobru partiju u Sarajevu. Aktuelni šampion ima veoma dobru ekipu, ali i pojedince, kao i trenera. Idemo na Koševo da se borimo i pokažemo da nismo slučajno na vrhu, daćemo sve od sebe da stignemo do sva tri boda – poručio je Danilović.