Banjalučanin ide u Bugarsku: Vranješ dogovorio prelazak kod bivšeg selektora “zmajeva”

04.07.2023. | 11:56

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ nastaviće karijeru u bugarskom Ludogorecu s kojim je dogovorio dvogodišnju saradnju.

Tako barem tvrde grčki i bugarski mediji, koji su objavili u utorak da je Banjalučanin dogovorio saradnju na dvije godine.

Vranješ se ovog ljeta dovodio u vezu sa beogradskim Partizanom, međutim, zbog činjenice da je navijač i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, transfer je propao.

Na kraju je Ludogorec koji s klupe predvodi bivši selektor BiH Ivajlo Petev, odlučio da ispuni finansijske uslove 33-godišnjeg defanzivca koji na “Huvefarma Arenu” stiže kao slobodan igrač.

Bivši igrač atinskog AEK-a i Anderlehta prošlog je ljeta prešao u turski Hatajpor za koji je upisao 15 nastupa. Nakon razornog zemljotresa u Turskoj, klub je prekinuo učešće u turskom prvenstvu, pa je i Banjalučanin napustio ekipu, prenosi Mondo.

Vranješ je u karijeru započeo u banjalučkom Borcu, odakle je otišao u Crvenu zvezdu, a igrao je još za Napredak, Šerif, Krasnodar, Elazigspor, Gazientep i Sporting Hihon.

Oznake: Ognjen Vranješ