Bajić nakon poraza od Zvezde: Nikada nismo doživjeli ovakve uvrede kao večeras u dvorani

11.05.2021. | 21:22

Igokea je danas u odlučujućoj utakmici polufinalne serije ABA lige poražena od Crvene zvezde sa 76:53, a Dragan Bajić, trener Aleksandrovčana imao je primjedbe na navijače koji su bili u dvorani.

“Zahvalio bi se svim klubovima, rukovodstvu ABA lige i svojim kolegama, liga je bila jako kvalitetna. Na kraju, zahvalio bih se domaćinu večeras na gostoprimstvu koje smo doživjeli, mislim da Igokea kao klub, a ni moji igrači, ni ja kao trener, nikada nismo doživjeli ovakve uvrede kao večeras u dvorani”, rekao je Bajić.

Nebojša Ilić, tim menadžer Beograđana, u jednom momentu je bio prinuđen da pokuša zaustaviti reakcije pristalica Crvene zvezde sa tribina.

Bajić je poslije utakmice čestitao je Zvezdi na pobjedi.

“Ne bih se složio sa konstatacijom da je četvrta četvrtina bila problem. Prvo poluvrijeme nije bilo ni blizu onoga što smo mi već igrali protiv Zvezde, pogotovo se to pokazalo u trećoj četvrtini, došli smo na posjed zaostatka, a onda smo napravili ogroman broj gluposti, pogotovo kada je napad u pitanju. Mislim da smo u tom momentu imali priliku da slomimo Zvezdu i da ih uvučemo u nervozu, znajući šta je sama utakmica nosila za njih. Nismo imali koncentracije, u četvrtoj četvrtini smo se predali, sigurno je problem bio i povreda Klemonsa u drugoj četvrtini, ali šta je tu je, mislim da bi stvarno trebali da budemo srećni zbog ove sezone”, dodao je Bajić.