Bahar želi novu pobjedu: Za nas je svaka utakmica izuzetno bitna

05.12.2023. | 21:51

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je danas da neće moći da računa na sve igrače na duelu osmine finala Kupa Srbije protiv Radničkog, ali je istakao da će “crveno-beli” da se potrude da navijačima podare novu pobjedu.

Bahar se prvo osvrnuo na meč 17. kola Superlige Srbije protiv Napretka. “Crveno-beli” su prije dva dana slavili u Kruševcu rezultatom 1:0.

“Znali smo da će utakmica protiv Napretka biti teška, pre svega zbog vremenskih uslova i stanja terena, očekivali smo da nam neće biti ni malo lako. Ipak nismo rizikovali, posebno u odbrani. Morali smo da budemo fokusirani. Postigli smo pogodak, koji nam je na kraju doneo i vrlo važnu pobedu”, istakao je Bahar, prenosi zvanični sajt kluba.

“Crveno-beli” su uspjeli da ostanu nesavladani na utakmici protiv Napretka.

“Bilo je krajnje vreme da u ligi ne primimo pogodak, pa se nadam da će u narednom periodu biti isto tako”, rekao je Bahar.

Trener Crvene zvezde je naveo da neće moći da računa na sve igrače na duelu osmine finala Kupa Srbije protiv Radničkog.

“Neću imati sve igrače na raspolaganju. Neki su bolesni, a situacija se menja iz dana u dan. Na prethodnoj utakmici nismo imali na raspolaganju šest fudbalera, videćemo kakvo je stanje nakon treninga. Neki igrači su povređeni, dok ima i prehlađenih”, dodao je Bahar.

On je najavio promjene u ekipi pred meč sa niškim Radničkim.

“Moraćemo da rotiramo, s obzirom da nemamo na raspolaganju sve igrače. Nisu svi spremni, kao što sam napomenuo ima povređenih i bolesnih. Utvrdićemo nakon treninga ko je zdrav i ko može da igra. Rotacije će svakako biti neophodne”, istakao je trener Crvene zvezde.

Bahar je naveo da očekuje zahtijevan duel protiv Radničkog.

“S obzirom da je utakmica sa Radničkim iz Niša meč osmine finala Kupa Srbije, sigurno da će biti drugačija za nas. Nemamo pravo na grešku, tako da ćemo u duel ući potpuno fokusirani. Daćemo sve od sebe da trijumfujemo. Utakmica neće biti ni malo laka, ali moramo da pružimo maksimum i pobedimo pred našim navijačima”, rekao je Bahar.

On je istakao da će “crveno-beli” da se potrude da navijačima podare novu pobjedu.

“Za nas je svaka utakmica izuzetno bitna. Znamo da moramo da pobedimo, nadamo se da ćemo igrati dobro. Odavno nismo nastupali na našem stadionu i pred našim navijačima. Mnogo će nam značiti njihova podrška, želimo da ih obradujemo pobedom”, zaključio je Bahar.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog biće odigrana sutra od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.