Bahar nakon trijumfa nad Zenitom: Volio bih da osvojimo turnir

04.07.2023. | 21:45

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je svoje utiske nakon trijumfa Crvene zvezde nad Zenitom.

Izraelski strateg na početku je rekao da  je zadovoljan što je Crvena zvezda na “Pari Premijer Kupa” počela sa pobjedom.

“Važno nam je što smo pobijedili na startu turnira, i to u ovakvom ambijentu na prelijepom stadionu. Odnos igrača je bio sjajan, važno mi je bilo da dobro startujemo, ali očekuje nas još treninga i spremanja”, rekao je Bahar.

Bitno mu je da njegov tim dobro izgleda na terenu, a cilj osvajanje turnrira.

“Želim da dobro izgledamo na terenu i da ono s treninga prenosimo na utakmice. Najvažniji mi je presing i napad sa velikim brojem igrača, na tome je fokus. Prvi gol smo postigli kao rezultat uvježbane akcije. Naravno, volio bih da osvojimo turnir”, tvdi Izraelac.

Osvrnuo se šef stručnog štaba Crvene zvezde i na fudbalere Zenita.

“Imaju mnoštvo dobrih igrača i nismo mogli da se fokusiramo samo na jednog. Doslovno smo morali da mislimo na sve kako nas ne bi kaznili, ali pomogao nam je i Glazer koji je sjajno branio”, rekao je on.

Nakon toga je pohvalio svoj tim, istakao je da igrači dobro rade i da je to najbitinije.

“Ne volim da ističem pojedince, govorim uvijek o timu. Meni je bitno da igrači dobro rade, i da imamo takav odnos da im sve govorim u lice. Svidjelo mi se što smo danas imali i duh i stav i želju”, kaže on.

Nakon Zenita,  Zvezdu čekaju utakmic utakmice sa Nefčijem i Fenerbahčeom.