Bahar nakon poraza od Lajpciga: Vjerujem da će Zvezda prezimiti u Evropi

08.11.2023. | 07:09

“U prvom poluvremenu smo zaslužili da primimo i više golova, ali u nastavku smo igrali dosta bolje i imali dobar momentum. Na 0:1 smo mogli da izjednačimo, potom i smanjili na 1:2 i na poslijetku zamalo remi. Da smo pogodili u posljednjem minutu, sad bi bila druga priča”, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar poslije poraza od Lajpciga u Ligi šampiona.

“Očekujemo više od sebe, pogotovo rezultatski, ali mislim da se u svakoj utakmici dobro borimo. Bilo je tako i protiv Sitija i Lajpciga u gostima. Budemo blizu da napravimo rezultat. Na kraju smo razočarani bili, ali moramo da gledamo naprijed. Bitna nam je i Superliga, da navijači dođu, da pobijedimo sljedeću utakmicu i mirno odemo na reprezentativnu pauzu. Poslije toga je Jang Bojs, i to je sada najvažnija utakmica u Ligi šampiona za nas” istakao je Bahar na konferenciji za medije.

On je dodao da ideja sa startnih 11 bez klasičnog napadača nije uspjela.

“Shvatili smo da moramo da mijenjamo i to je moj posao da reagujem kada stvari ne funkcionišu. Srećan sam što smo dobro počeli u nastavku, i što su svi sa klupe pružili doprinos. Malo nam je nedostajalo da osvojimo bod”.

Bahar je poručio da vjeruje da će Zvezda prezimiti u Evropi.

“Imali smo i uspone i padove tokom utakmica u Ligi šampiona, ali smo htjeli da budemo hrabri. U prvom poluvremenu nismo uspjeli, u drugom smo igrali na ‘sve ili ništa’. Malo nam je nedostajalo i moramo da ostanemo pozitivni. Rezultat nije dobar, ali imamo još dvije utakmice u Ligi šampiona i dugu sezonu ispred sebe”, zaključio je Bahar.