Bahar će još sačekati: Zvezda na kraju sezone odlučuje o novom treneru

29.03.2023. | 12:28

Kao grom iz vedra neba stigla je informacija da će trener fudbalera Crvene zvezde u novoj sezoni vjerovatno biti Barak Bahar.

Trener Makabija iz Haife trebalo bi da zamijeni Miloša Milojevića na klupi crveno-bijelih za istorijsku sezonu u kojoj će direktno igrati Ligu šampiona.

Naravno, ako prethodno odbrane titulu prvaka Srbije, a trebalo bi da se dogodi epsko čudo da se to ne desi do kraja sezone Superlige.

Kako je Bahar uslikan sa čelnicima Crvene zvezde u Izraelu, tako je i za Nova.rs iz izvora bliskih srpskom šampionu potvrđeno da nečega ipak ima.

Logično da se Milojević neće mijenjati prije kraja tekuće sezone, ali bi vrlo uskoro moglo da dođe do velikih promjena na Marakani.

Naravno, klub se neće oglašavati do kraja sezone, što je i običaj, ali Nova.rs saznaje da će Zvezda u junu donijeti odluku po pitanju novog trenera.

Crveno-bijelima slijede ključne borbe u odbrani duple krune, na pragu su šeste uzastopne titule prvaka Srbije, dok su u nacionalnom Kupu došli do četvrtfinala, za šta je žrijeb u četvrtak.

Upravo je Bahar sa Makabijem prošlog ljeta zaustavio Zvezdu u plej-ofu za Ligu šampiona, jer je na Marakani slavio sa 3:2 poslije 2:2 u prvom meču.

Izraelac trenutno juri treću uzastopnu titulu u domaćem šampionatu sa ekipom iz Haife, dok je prije toga dva puta bio šampion Izraela sa Hapoel Ber Ševom.

Pored ova dva kluba, u karijeri je vodio i ekipu Kirjat Šmone, a trenutno ima ugovor sa Makabijem do ljeta 2024. godine.