“Apatično smo ušli u prvo poluvrijeme”: Trener Borca nezadovojan nakon utakmice u Banjaluci

04.10.2021. | 20:51

Fudbaleri Borca ne mogu biti zadovoljni bodom na domaćem terenu protiv Željezničara iz Sarajeva, a loše otvaranje meča dovelo je do toga da Banjalučani ne osvoje cijeli plijen.

“Mislim da smo prvo poluvrijeme ušli apatično, djelovali smo kao da smo već na odmoru. Napravili smo individualne greške, dali smo im energiju tako da nam je Željo napravio šanse nakon kojih smo i primili gol. Kontrolisali smo utakmicu, tako se činilo, ali nismo bili dovoljno energetski na visokom nivou.
Dobro je bilo da smo uspjeli da se vratimo u meč da izjednačimo. Drugi dio je bio dosta bolji, igrali smo agresivnije i kvalitetnije. Možda nas je prvo poluvrijeme koštalo konačnog rezultata. Utakmica se na kraju otela kontroli, pokušavali smo previše da idemo naprijed gdje je Željo imao nekoliko kontri gdje je mogao da nas kazni ali se to na sreću nije dogodilo. Ne možemo biti zadovoljni kući sa bodom ali okrećemo se odmoru i sljedećoj utakmici sa Leotarom”, rekao je trener Borca Nemanja Miljanović.
Trener Banjalučana komentarisao je i startnu postavu Željezničara.
“Možda smo malo iznenađeni Mujezinovićem na beku, on je dosta ofanzivan ali odradio je dosta korektno. Mogu da pohvalim Željezničar da je kvalitetna ekipa. Mislim da to kolega Ivković dosta dobro radi i da je Željo već sada respektabilna ekipa”, dodao je MIljanović.