Anćeloti obavio ozbiljan razgovor s Modrićem: U žustroj raspravi Hrvatu je jasno poručio što ga čeka

20.10.2023. | 09:23

Luka Modrić je najstariji igrač u svlačionici Real Madrida i jedan od najstarijih u španskoj La Ligi. S Realom je krajem prošle sezone produžio ugovor na još jednu sezonu, ali u novoj ne igra onoliko koliko je igrao ranije i koliko bi i sam želio.

Modrić je već nekoliko puta jasno izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u klubu, a španski mediji pišu kako je uoči reprezentativne pauze s njim ozbiljno popričao trener Karlo Anćeloti. Svjedoci tvrde kako je razgovor bio i te kako intenzivan i žustar.

Anćeloti je Luki jasno rekao kako će i dalje biti važan šraf njegove ekipe, ali ne u onoj istoj ulozi kakvu je imao proteklih godina, objasnio je španski novinar Hoze Feliks Diaz koji je upućen u sadržaj njihovog sastanka.

Don Karlo je navodno Luki naglasio kako i dalje ima jako važnu ulogu u ekipi i kako će ga koristiti u ključnim dijelovima sezone.

Nedavno se pisalo i kako se Modrić s klubom dogovorio kako neće do kraja sezone mijenjati sredinu jer želi EURO dočekati na najvišem nivou. Izgleda da je Anćeloti ipak uspio malo smiriti vruću situaciju i s Lukom još jednom pronaći zajednički jezik, navodi “Jutarnji”.

Oznake: Modrič