Aleksandar Đorđević ipak ostaje u Virtusu

08.12.2020. | 19:57

Aleksandar Đorđević ipak ostaje na klupi Virtusa, iako mu je italijanska ekipa u ponedjeljak uručila otkaz. Pored srpskog stručnjaka, u timu iz Bolonje ostaju i košarkaši Stefan Marković i Miloš Teodosić.

Kako je prenio Emilijano Korčija, direktor Sportanda, Đorđević ostaje na klupi Virtusa.

Nije prošlo ni 24 časa od momenta kada je Virtus saopštio da je Đorđević otpušten, ali je današnji sastanak sa srpskim trenerom ipak presudio da se odluka promijeni.

“Sa velikim zadovoljstvom možemo da saopštimo da je održan konstruktivan razgovor, poslije kojeg su se Aleksandar Đorđević i Virtus dogovorili da nastave putovanje zajedno”, navodi se u saopštenju kluba.

Italijanski mediji su već počeli da nagađaju ko bi mogao da naslijedi Đorđevića na klupi, a pisalo se i da je Stefan Marković blizu otkaza, zbog toga što se javno usprotivio upravi kluba.

Predsjednik Virtusa Luka Baraldi, demantovao je glasine o Markoviću, rekavši da srpski košarkaš ostaje u klubu, ali da će biti novčano kažnjen.

Baraldi je dodao da se “niko od igrača nije obratio upravi kako bi izrazio nezadovoljstvo ili pružao podršku Đorđeviću.”