Aktivan pored terena: Kad Ibrahimović navija mlađi saigrači dobiju ćušku VIDEO

21.10.2022. | 19:23

Milan je i bez povrijeđenog Zlatana Ibrahimovića pobijedio Juventus u derbiju Serije A, a slavni italijasnki klub objavio je video-snimak na kojem se dobro vidi Ibrahimovićev autoritet, posvećenost i uloga van terena…

Zlatan Ibrahimović je posljednji meč u dresu Milana odigrao prije pet mjeseci protiv Sasuola i od tada pokušava da se oporavi od povrede i vrati na teren.Tim iz Milana je i bez pomoći Šveđanina slavio u derbiju protiv Juventusa 8. oktobra, a slavni klub je na zvaničnom Jutjub kanalu objavio video-snimak na kojem se vidi Ibrahimovićev autoritet, posvećenost i doprinos van terena.

Temperamentni Ibrahimović je sa svog mjesta pored klupe za rezervne igrače veoma žustro i aktivno bodrio saigrače, davao im gestikulacijom savjete, navijao, često ustajao sa stolice, slavio golove, prigovarao sudijama…

Pored nervoznog Ibrahimovića bili su i mladi fudbaleri Milana, kojima nije bilo lako da posmatraju meč pored iskusnijeg kolege.

Među njima se našao i srpski fudbaler Marko Lazetić, napadač koji je početkom 2022. godine stigao u Milan, a kojem je Ibrahimović u zanosu udario ćušku, a onda i šutnuo stolicu na kojoj je sjedio.

Još gore od Srbina prošao je Aleksis Salemakers, kojeg je Šveđanin iz nervoze čupao za kosu, a onda pokušao i da mu vrati frizuru na mjesto.

Nakon meča, na putu ka garaži stadiona “San Siro” uslijedilo je i neizbežno fotografisanje i potpisivanje autograma mladićima iz Milanovih mlađih selekcija, prenosi RTS.