“Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje”: Đoković oduševljen nakon obilaska piramida

15.07.2020. | 09:54

Đoković je u kompleksu Ravne 2 boravio juče, a u pratnji Semira Osmanagića obišao je podzemne tunele.

“Mislim da je velika stvar imati ovakvog čovjeka ovdje, na bosanskim piramidama. Nakon nekoliko mjeseci dogovora uspio sam izdejstvovati da dođe ovdje. Tri dana je u posjeti isključivo našem Arheološkom parku i dogovor je bio da sve prođe bez izjava i medija”, rekao je Osmanagić juče, piše Klix.

Jutros je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici najavio da će uskoro biti objavljen i intervju s Đokovićem na Jutjub kanalu “BosnianPyramids TV”.Osmanagić je istaknuo kako su Đokovićeve prve dvije rečenice o Bosanskoj dolini piramida tokom dvanaestominutnog razgovora bile: “Imam toliko utisaka… Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovdje”, rekao je Đoković, navodi Osmanagić.

Prema najavama iz Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”, danas je planirana posjeta Jahorini i ručak s članom Predsjedništva BiH, a nakon toga posjete tunelima ‘Ravne 3’, izložbi artifakata pronađenih u tunelima ‘Ravne 3’, vrhu Bosanske piramide Sunca, podzemnom labirintu Ravne, meditacija i mjerenje energetskih parametara aparatom ‘Bio-Well’, piše N1.

Oznake: Đoković, Piramide