Ako imate ovakvu Ronaldovu sličicu dobro ćete zaraditi

08.02.2022. | 22:05

Kolekcionari fudbalskih suvenira veoma su posvećeni svom hobiju, a kada se na tržištu pojavi neka retkost poput prve “Panini” sličice Kristijana Ronalda, nastane potpuna ludnica. Tako je bilo i ovog puta, jer je cena dostigla ogromnih 70.000 evra!

Reč je o fotografiji portugalskog igrača sa početka njegove karijere, kada je nosio dres Sportinga i još nije bio jedan od najboljih igrača na svetu. Ubrzo je, kao veliki talenat, prešao u Mančester junajted, p zelena boja dresa dodatno daje na ceni jer se kratko zadržao u Lisabonu.

U tim godinama Kristijano Ronaldo nije bio svetski poznat, pa su mnogi olako prelazili preko činjenice da su u kesici dobili baš njegovu sličicu. Neki su ga lepili u album, brojne sličice su uništene, neke oštećene, pa se pretpostavlja da je samo 200 primeraka sačuvano, prenosi “Mondo”.

Po podacima koje imaju ljudi koji se bave prodjom vrednih sličica, tek 22 su u ovakvom, idealnom stanju za kolekcionare. Zbog toga ne čudi cena…

Inače, sličica je iz albuma za sezonu 2002/03, prve profesionalne u kariejri legendarnog Portugalca i jedine koju je proveo u dresu tima iz Lisabona.

Pogledajte sličicu o kojoj je riječ: