Јandrić: Uz pun stadion Borac može eliminisati Austriju

30.07.2023. | 09:32

Vjerujem da uz pun stadion možemo proći Austriju i plasirati se u treće kolo Lige konferencija, rekao je Oliver Јandrić, direktor FK Borac, gostujući na RTRS u Јutarnjem programu.

Fudbaleri Borca poraženi su u Beču od Austrije (1:0), a revanš je u četvrtak, 3. avgusta u Banjaluci s početkom u 20.30 časova.

– Rezultatom nismo zadovoljni, ali kako smo igrali predstavili se u Beču moramo biti zadovoljni. Imali smo svoje prilike, a na kraju smo kažnjeni bukvalno u posljednjoj sekundi. Pokazali smo se u dobrom svjetlu, sve nas to u klubu raduje, a koliko vidimo dobra partija Borca u Austriji podgrijala je i navijačke strasti -poručio je Јandrić.

Ne sumnja da se može do trećeg kola kvalifikacija Lige konferencija.

– Svi se nadamo da možemo dalje. Imaćemo svoje šanse, zaista duboko vjerujem da možemo proći dalje. Veliki je benifit od igranja evropskih utakmica, kako finansijski, tako i marketinški. Ne treba uopšte spominjati šta bi značilo klubu da prođe dalje – kaže Јandrić.

Јandrić se zahvalio navijačima koji su omogućili Borcu da se u Beču osjeća kao kod kuće.

– Uopšte ne sumnjam kakva će fantastična atmosfera biti za koji dan u Banjaluci. Navijači su bili i biće naš 12. igrač – poručio je Јandrić.

On je dodao da je prioritet borba za vrh tabele u Premijer ligi BiH.

– Imamo dobru ekipu, tu su Zrinjski, Sarajevo, borićemo se i vidjećemo kako će to na kraju izgledati – poručio je Јandrić.