Teslić – Potukle se pristalice dva politička tabora

Pristalice Dragana Bogdanića i Milana Miličevića potukle su se u nedjelju uveče u jednom kafiću u Tesliću i tom prilikom je intervenisala policija, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.

U ugostiteljski objekat u kojem se dogodila tuča, a koji se nalazi preko puta zgrade Komisije za sprovođenje postupka opoziva načelnika opštine Teslić, pojavio se i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Dragan Bogdanić, javlja Novinska agencija Srna.

Na jednoj strani ulice grupišu se pristalice Bogdanića, a na drugoj Milićevića.

Veliki broj policajaca čuva zgradu Komisije za sprovođenje postupka opoziva načelnika opštine Teslić pred kojom se okupio veći broj pristalica SDS-a zajedno sa Miličevićem.

Građani Teslića izjašnjavali su se juče o opozivu načelnika opštine Teslić Milanu Miličeviću. Pravo glasa imalo je 44.033 građana.

Miličević je rekao ranije novinarima da ga građani nisu opozvali sa funkcije na jučerašnjem glasanju.

Iz Opštinskog odbora SNSD-a Teslić saopšteno je da su Miličević i aktivisti SDS-a ušli u izbornu komisiju, otvarali izborni materijal, blokirali komisiju i njen rad, prenosi ATV portal.

Odbornici u Skupštini opštine Teslić donijeli su 31. januara odluku o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića, a kao datum za neposredno izjašnjavanje građana o tome tajnim glasanjem određen je 3. mart.

 

Ostavite komentar: