Mektić odgovorio na Vučićevu spremnost da “brani Srbiju”: Odje*i više i ti i rat!

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na vojno-policijskoj paradi “Odbrana slobode” izjavio kako će njegova zemlja čuvati mir i stabilnost tako što će biti spremni da je brane u svakom trenutku, uslijedio je odgovor iz BiH.

“Odje*i više i ti i rat”, napisao je ministar bezbjednosti BiH na zvaničnom Tviter nalogu, aludirajući na to da je napaćenim narodima ovdašnjih prostora dosta ratova.

Predsjednik Srbije je, podsjećamo, danas izjavio da će se Srbija ponašati odgovorno i ozbiljno, da će čuvati mir i stabilnost, te da će živjeti kao da će biti “sto godina biti mir”.

“Moramo da budemo spremni da zemlju branimo u svakom trenutku”, porčio je Vučić, dodavši da su jedinice vojske i policije u Srbiji sve pripremljenije i opremljenije.

“Sve to treba da služi u svrhu odvraćanja potencijalnih agresora na Srbiju”, kazao je Vučić, prenosi RTRS.

Napomenuo je da je budžet za odbranu nikad veći, što olakšava pozicije jednoj regionalno maloj, nezavisnoj i suverenoj zemlji da vodi nezavisnu politiku.

“Znamo da smo naslijedili, ne ništa, nego minus od osam milijardi, a da gotovo ništa nismo imali od uniformi i tehnike. Danas je stanje s uniformama neuporedivo bolje”, rekao je Aleksandar Vučić.

 

Izvor:(ATV) 

Ostavite komentar: