Zločin šokirao region! Unuka oštrim predmetom ubila svoju 85-godišnju baku

U slovenačkom mjestu Bertoki kod Kopra juče je došlo do ubistva 85-godišnje žene, a za zločin je osumnjičena njena 31-godišnja unuka koja je pritvorena.

Nešto prije 20 časova muškarac iz Bertoka obavijestio je policiju da je u kući našao mrtvu ženu, slovenačku državljanku, a smrt 85-godišnje mještanke potvrdio je ljekar.

“Odmah smo započeli intenzivno prikupljanje obaviještenja, s čime nastavljamo. Tokom noći policija je uhapsila 31-godišnjakinju, takođe slovenačku državljanku, koju se sumnjiči za krivično djelo ubistva”, dodao je na konferenciji za novinare Dejan Grandič, kriminalista iz koparske policije ne otkrivajući identitet osumnjičene, ali mediji, pozivajući se na lokalne mještane, navode kako je riječ o unuci usmrćene.

Ona još nije ispitana, a sumnja se da je krivično djelo počinila oštrim predmetom, navela je policija u saopštenju, ne precizirajući je li riječ o nožu i je li policija, koja je sinoć pretraživala i kante za smeće u okolini kuće, predmet našla.

“Mjesto događaja obišli su i dežurni sudac istrage te državni tužilac. Zbog toka istrage još nije moguće dati podatke u vezi s pritvorenom osobom”, objasnio je Grandič, dodavši da motiv zločina još treba utvrditi te da osumnjičena do sada nije bila u krivičnim postupcima.

Dodao je da osumnjičena ostaje u pritvoru i da više detalja o slučaju ne može iznijeti u interesu istrage koja se nastavlja.

Ostavite komentar: