Žena završila iza rešetaka: Policajci upali u stan i našli više od kilogram različitih narkotika

Policijski službenici u Beogradu uhapsili su ženu S. N. (32), zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U njenom stanu pronađeno je više od jednog kilograma različitih vrsta narkotika. Policijski službenici upali su u stan osumnjičene, a većina narkotika pronađena je spakovana i raspoređena po kuhinjskim elementima i teglama.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u dvije odvojene akcije zaplijenili su više od 1,7 kilograma različitih narkotika i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Upravom granične policije i Policijske uprave Subotica su, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom kontrole osumnjičenog I. H. (21) pronašli u rancu tri kutije čipsa sa 500 grama kokaina i 200 grama amfetamina.

U drugoj akciji u Beogradu, uhapšena je S. N., kod koje su policijski službenici u stanu pronašli kilogram kokaina spakovan u tri paketa, po 30 grama amfetamina i opojne droge MDMA, kao i paketić sa pet grama marihuane, dok je policija prilikom pretresa stana u kojem osumnjičeni O. P. (29) neprijavljeno boravi, pronašla 10 grama kokaina, oko 500 grama smjese za uvećanje količine narkotika, kao i dvije elektronske vagice za precizno mjerenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima, piše Blic.

Ostavite komentar: