Vulin: Srbi zadovoljni Vučićem, ambasadori nisu i neka tako ostane

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom navoda bivše otpravnice poslova u ambasadi SAD Dženifer Braš, izjavio je danas da su Srbi zadovoljni predsjednikom Aleksandrom Vučićem, ambasadori razočarani i neka tako i ostane.

„Dženifer Braš je rekla veliku istinu, svi američki ambasadori su bili i jesu nezadovoljni Vučićem. Kao što su ambasadori bili zadovoljni svim Vučićevim prethodnicima, tako su bili nezadovoljni Vučićem“, naveo je Vulin u saopštenju.

„Da su oni koji traže gaženje Republike Srpske, priznanje Kosova i uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji zadovoljni Vučićem, njime bi bio nezadovoljan srpski narod, a pošto su oni nezadovoljni Aleksandrom Vučićem, njime je zadovoljan srpski narod. Predsjednik svih Srba je jedini slobodni lider u Evropi, kolonijalni gospodari to ne vole. Srbi su slobodarski narod, zato su izabrali slobodnog čovjeka da ih vodi“, kazao je Vulin.

„Dok nas vodi Aleksandar Vučić, nećemo odustati od Republike Srpske, nećemo priznati Kosovo, nećemo uvesti sankcije Ruskoj Federaciji. Srbi zadovoljni, ambasadori razočarani, neka tako i ostane“, izjavio je ministar Vulin, komentarišući, kako se prenosi u saopštenju, navode bivše otpravnice poslova u američkoj ambasadi u Beogradu u periodu od 2007. do 2010. godine, Dženifer Braš, da su svi ambasadori bili nezadovoljni Vučićem.

 

 

Ostavite komentar: