Vučić sa vrhom SNS-a o vanrednim izborima

10.01.2019. | 20:59

Predsjednik Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić razgovarao je sa proširenim sastavom Izvršnog odbora i beogradskog odbora SNS-a o vanrednim parlamentarnim izborima. Potpredsjednik SNS-a Nebojša Stefanović kaže za RTS da “stranka mora da bude spremna za izbore” bilo njih ili ne.

Kako RTS saznaje, sastanku u zemunskoj hali “Pinki” prisustvovalo je više od 3.000 članova, koji su obraćanje predsjednika Vučića na temu izbora pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Potpredsjednik SNS-a Nebojša Stefanović rekao je za RTS da su vanredni parlamentarni izbori bili jedna od tema sastanka u Zemunu.

“Moramo da budemo spremni, da se pripremamo, obilazimo ljude i da vidimo šta je to što možemo da uradimo za građane”, rekao je Stefanović gostujući u Dnevniku RTS-a.

Odgovarajući na pitanje da li će izbora biti, potpredsedni SNS-a rekao je da je “prerano da se kaže da je to definitivno”.

Stefanović je rekao da SNS ne sme da bude samozadovoljna i uspavana stranka.

“Oni koji su se umorili, mogu da odstupe. Hoćemo da budemo na usluzi građanima Srbije”, poručio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, razgovaralo se i o predstojećoj poseti predsednika Rusije Vladimira Putina.

“Razgovarali smo o tome da ćemo da damo podršku na skupu kod Hrama 17. januara. Biće prisutan i naš predsjednik i oni će se obratiti građanima. Želimo da se kao stranka okupimo”, istakao je potpredsednik SNS-a.

Ranije danas je održan sastanak u Zemunu na kojem su prisustvovali članovi proširenog Izvršnog odbora.