Vučić sa Dodikom u Pambukovici: Uvijek ću štititi interese Srbije

10.03.2024. | 11:37

Veliki pritisci su na Srbiju i svi su počeli da se miješaju i odlučuju u ime građana Srbije poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas tokom posjete selu Pambukovica kod Uba gdje zajedno sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom razgovara sa građanima.

– Svi bi da nam sole pamet kako Srbija treba da izgleda i šta bi trebalo u Srbiji da radimo. I svi postali mnogo važni. Iz raznih zemalja bi da nam uređuju stvari u zemlji. I ako im ne služite i njihovim interesima vi služite interesima svog naroda, vršiće pritiske progoniće vas, nazivaće vas pogrdnim imenima – rekao je Vučić.

Vučić je naveo da je svaka kuća, svako dijete, starica, starac i svaki čovjek u Pambukovici sto puta važniji od svih njih i dodao da će se tako ponašati uvijek u budućnosti.

– Kada budem štititi interese Srbije uvijek imajte u vidu da ću u glavi da imam i Pambukovicu i svako srpsko selo i svakog našeg domaćina i da ću najmanje da brinem o interesima onih koji bi da pokore našu zemlju – naveo je Vučić.

Za Đurđevdan će neko drugi doći da otvori put do Uba, rekao je Vučić i istakao da će biti potpuno nov.

Dodao je da treba da se uradi i put ka Koceljevi, od Pambukovice do puta Valjevo – Šabac, gdje bi radovi trebalo da krenu za mjesec i po dana.

Susretu sa mještanima prisustvuje i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministar sporta Zoran Gajić, ministarka poljoprivrede Јelena Tanasković, predsjednik opštine Ub Darko Glišić, državni sekretar u ministarstvu sporta Marko Kešelj i v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.