Vučić o krivičnoj prijavi i poligrafu: Spreman sam da se prikopčam na tu mašinu

Ponosan sam na činjenicu sa koliko hrabrosti su svi to izveli BIA i MUP, da postave uređaje za praćenje, uradimo to potpuno samostano, i da nemate nijedan mafijaški pokušaj ubistva u prethodnih sedam mjeseci koliko je prošlo od njihovog hapšenja  rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je dodao, nije znao šta znači laž i besmisao u politici do 2014. godine, a onda se dogodilo da smo se borili sa poplavama, danonoćno smo radili, a onda su neki izašli sa pričom o tome kako neko krade na ispumpavanju vode iz Tamnave, i da je vrh vlasti u to nekako upleten, što je Svjetska banka i demantovala.

“ Za mene je nevjerovatno da svi znaju šta je ova grupa, koja je potekla iz Crne Gore, radila i kakve je monstruozne zločine pravila u savremenoj srpskoj istoriji, a danima se vodi kampanja kako je država u to umiješana. Onda slušate i da li će nas saslušati, kao da tužilac i sudije ne znaju šta je istina, i sve to slušate pet dana “,  rekao je Vučić.

Kako je kazao, onda smo odlučili da se unizimo, advokati će podnijeti prijavu, pa ćemo morati da budemo saslušani.

“ Ja sam spreman da to sasušanje izvedem, da budem prikopčan na tu mašinu, poligraf, već sam jednom bio, da se vidi da li sam jedu riječ slagao “, rekao je Vučić, i dodao da vjeruje i da će ministar policije Aleksandar Vulin učiniti isto.

Do te pozicije se, kaže, stiglo, “kada imate političke protivnike sa mnogo para i malo morala”, piše Blic.

Ostavite komentar: