Vučić: Ja sam hronično bolestan, to je moja stvar i niko nema veze s tim

Da li će biti otvaranja novih poglavlja sa EU ili ne, ne znam, zavisi od njih, kaže predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.
On je ovako odgovorio na pitanje o planu Francuske kako bi ubuduće moglo da izgleda proširenje.

 

– Najviše se radujem rastu, odnosno tome što će u ovom kvartalu rast biti 4,7 odsto – rekao je Vučić.

Kako je kazao, ne sekira se da li će neko da donese nekakvu političku odluku, ali i da zbog ministarske Jadranke Joksimović neće ništa više od ovoga da kaže da se ne bi naljutila.

– Nikada nisam bježao, nikada nisam sklanjao teme pod tepih, nisam se skrivao, i zato sam uvijek pobeđivao. Bilo bi pretjerano da kažem da sam rasturao političke protivnike, ali rastavljajući ih na sastavne dijelove pokazivao sam da sam spreman, da sam bio spreman, i da ću uvijek biti spreman. Pobijediću ih uvijek – rekao je Vučić.

Na pitanje o zdravstvenom stanju, Vučić je rekao da nikakve veze novinari nemaju veze sa njegovim zdravstvenim stanjem.

– Ja sam hronično bolestan, plus akutni problemi koje sam imao. To je moja stvar i niko nema veze sa tim – rekao je Vučić, koji je naveo da nije najboljeg zdravlja, ali da će nastaviti da se bori.

Vučić je danas prisustvovao potpisivanju ugovora za deonicu autoputa Ruma-Šabac. Ovo je bilo njegovo prvo pojavljivanje nakon što je juče, poslije tri dana, pušten sa VMA, gdje se nalazio zbog kardiovaskularnih problema.

On se sastao sa predstavnicima kompanije “Azvirt” kojoj će biti poveren ovaj posao i čestitao na potpisivanju ugovora.

Kako je kazao, ovaj ugovor je veoma važan za Srbiju, kao i da će u naredne tri godine biti izgrađeno 21,4 km auto-puta od Rume do Šapca. On je kazao i da očekuje da će za oko desetak dana biti potpisan ugovor i za Moravski koridor.

 

Izvor.(SrpskaInfo)

 Ostavite komentar: