Vijesti iz bolnice koje griju srce! Tri medicinske sestre rodile sinove, još tri čekaju prinove

Klinika za kardiohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, osim što je jedna od najmodernijih u Srbiji može da se pohvali još jednom lijepom vijesti – za devet mjeseci tri medicinske sestre postale su mame, a još tri očekuju prinove.

Sve sestre koje su se porodile u ovom periodu na svijet su donijele trojicu dječaka, a kolege sa klinike, kako se to radi u kolektivima u kojima zaposleni uvažavaju i poštuju jedni druge, novopečene mame obradovale su poklonima.

Iščekuju željno još tri najavljena porođaja i navijaju za djevojčice. Posljednji par kod koga su sletjele rode su medicinska sestra Mina i anestetičar Aleksandar, koji su se upoznali radeći na ovoj klinici…

Na klinici se i upoznali

“Rukovodstvo klinike za Kardiohirurgiju KC Niš posetilo je danas sestra Minu i anestetičara Aleksandra, radnike naše klinike, koji su nedavno dobili sina Tadiju kako bi im uručili donaciju koju čine kolica za bebu i krevetac. Mina i Aleksandar su se upoznali na našoj klinici, zavoljeli i vjenčali…”, rekao je direktor Klinike za Krdiohirurgiju dr Dragan Milić.

Do sada su, dodaje, imali priliku da u ovih devet mjeseci uruče troje kolica i tri krevetića jer su pored sestra Mine i sestre Stana i Nataša postale mame.

“Sve tri rodile su sinove. Zadovoljstvo nam je što će klinika u narednih nekoliko mjeseci imati priliku da uruci još tri donacije jer su još tri naše sestre u drugom stanju i očekuju prinove. Nadam se da nam niko neće zamjeriti, ali svi mi sada na klinici navijamo za djevojčice”, kaže dr Milić. On je rekao da ovim donacijama Klinika želi da pokaže da misli na svoje koleginice, piše Blic.

“Ovim donacijama želimo da pokažemo našim dragim damama sa kojima radimo koliko nam znače i da klinika misli na njih…. Zajedno možemo mnogo, sami svakako manje”, dodaje dr Milić.

Ostavite komentar: