Upao je u rupu sa KATRANOM, pa su ljekari satima sa njega skidali crnilo ŽILETOM

Jedan 33-godišnji Rus slučajno je upao u veliku jamu punu toksičnog katrana u Pavlovsku na zapadu zemlje, iz koje su ga spasili slučajni prolaznici.

Neimenovani muškarac je prolazio pored napuštene fabrike asfalta kad se spotakao i upao u gustu, crnu tečnost. Uspio je da se izvuče iz ljepljive zamke i počeo da zapomaže.

Srećom, čuli su ga prolaznici koji su mu pritrčali u pomoć i uspjeli da ga potpuno izvuku iz jame. Muškarac je hitno prevezen u bolnicu. Na fotografijama koje je načinilo osoblje bolnice vidi se da je on od glave do pete prekriven katranom, preni je “Dejli mejl”.

Ljekari su morali da upotrijebe žilete da uklone katran sa njegove kože, a čistili su ga nekoliko sati. Kako su rekli, njegov život više nije ugrožen i on je u stanju da hoda.

Jama sa katranom pojavila se u Pavlovsku prije oko godinu dana, nakon što je zatvorena fabrika. Katran je, zajedno sa drugim hemikalijama, prosto ostavljen pored fabrike, gdje se formiralo jezerce. Lokalne vlasti obećale su da će očistiti to područje nakon incidenta.

 

Izvor:(SrpskaInfo)

 

Ostavite komentar: