UN na putu da legalizuje kemtrejls, počinje doba geoinženjeringa

Fenomen kemtrejlsa godinama je tretiran kao „suluda teorija zavjere“ ili „nemoguća šizofrena ideja“. Jedan sastanak IPCC-a promijenio je odnos prema ovoj teoriji…

Na tom sastanku Ujedinjenih nacija zaključeno je kako je upravo geoinženjering budućnost „borbe protiv klimatskih promjena“, termina koji vješto zamjenjuje uvriježeno „globalno zagrijevanje“.

Kako sprovesti plan? Vrlo jednostavno, bijelim aerosolnim kondenzacijskim parama koje podsećaju na duguljaste razdvojene oblake. U početku bi ideju sprovodili u djelo brodovi s pogonom na vjetar, koji bi maglu morske soli plasirali u atmosferu. Mreža od tristotinak takvih brodova bila bi dovoljna za početak, a kasnije bi posao preuzeli avioni bez pilota ili putnički avioni koji bi imali prostoriju za aerosolno zaprašivanje.

Početno bojenje oblaka bilo bi ubrzo pretvoreno u stvaranje vještačkih stratokumulusa, a kasnije i idealno dizajniranih oblaka nove generacije.

Naučni timovi UN promovišu i ideju o zaprašivanju iznad postojećih oblaka.

Interesantno je da sve tri angažovane grupacije tvrde kako u stvarnosti zasad ne postoje slični eksperimenti i da je riječ o „pionirskim poduhvatima“.

 

Izvor:(Sputnik)

Ostavite komentar: