Uhapšena 45-godišnja žena zbog sumnje da je ubila Jasminu Dominić

U subotu uveče policija je uhapsila žensku osobu koju sumnjiče za ubistvo Jasmine Dominić!

Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod, na kojem je radila preko student-servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj. Prije Nove godine bila je kod nas policajka i pitala je nam se Jasmina možda javila. Na žalost, nije – rekao je u januaru 2011. godine za Večernji list Martin Dominić iz Palovca, otac nestale Jasmine Dominić kojoj se u avgustu 2000. izgubio svaki trag.

U subotu se Palovcem proširila stravična vijest – u zamrzivaču u porodičnoj kući u Novoj ulici je pronađen leš i po neslužbenim informacija to bi moglo biti tijelo te djevojke za kojom se traga skoro 19 godina.

Portparol Policijske uprave međimurske Nenad Risek potvrdio je da je oko 12 sati iz Zavoda za hitnu medicinu strigla dojava da je u Palovcu u porodičnoj kući, u kojoj je živjela J. Dominić, pronađen leš nepoznate osobe.

Portal “eMedjimurje.hr” saznaje da je uviđajem utvrđeno na kojem je uz policiju bila i državna advokatica da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe koje je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će biti obavljena obdukacija.

– Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. avgusta 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubistvo, u subotu, 16. februara u večernjim satima je uhapšena 45-godišnjakinja sa šireg područja Opštine Mala Subotica.

U toku su daljnja kriminalistička istraživanja – rekao nam je glasnogovrnik policije Nenad Risek.

Neslužbeno se saznaje da je uhapšena njena sestra S.D. iz Palovca.

 

Izvor:(emedjimurje.hr)

 Ostavite komentar: