Uhapšen Miroslav Mika Aleksić: Silovao glumice, neke od njih maloljetne!

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je večeras u Beogradu zbog optužbe za silovanje.

Aleksića je za seksualno zlostavljanje optužila poznata mlada glumica Milena Radulović, ujedno dodavši da nije jedina već postoji još pet djevojaka, neke su i maloljetne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodjelo.

– Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umjetnosti i religije čovjeka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja – izjavila je Milena Radulović za “Blic”.

Aleksić je decenijama poznat kao rasadnik glumački talenata iz svoje škole glume. Ispostavlja se da je radio nečasna djela iza kulisa koja su danas ugledala svjetlost dana.

Miroslav Mika Aleksić je filmski reditelj, producent, glumac i čuveni pedagog kroz čije radionice je prošlo više od 3.000 mladih.

Aleksić je radio sa nekim od najvećih imena srpskog glumišta u Dramskoj grupi Radio Beograda, a kasnije u dramskom studiju Stvar srca koji inače vodi sa suprugom glumicom i profesorkom Biljanom Mašić.

Kroz grupu nisu prošli samo poznati glumci, nego i doktori nauka, ljekari, pravnici…

 

 

Ostavite komentar: