Ugasio se mladi život: Otac stradao odmah, kćerka preminula dva mjeseca nakon udesa

11.12.2023. | 17:19

Danijela P. (18) iz Badovinaca, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći 15. oktobra u Bogatiću, u kojoj je poginuo njen otac Radiša P. (48), poslije dva mjeseca izgubila je životnu bitku.

Djevojka je jutros preminula u šabačkoj bolnici.

Nesreća se dogodila oko 2,30 časova kada su se otac i kćerka vraćali kući sa svadbe bliskog rođaka u jednoj svečanoj sali u Bogatiću. Radiša je kćerki ustupio mjesto vozača mada nije imala položen vozački ispit, jer je na slavlju pio alkohol i smatrao da će ih ona bezbjedno vratiti kući. Na izlasku iz Bogatića automobil je iz nepoznatih razloga sleteo sa puta, udario direktno u drvo i skoro se prepolovio, prenosi Telegraf.

Otac je izgubio život na mjestu nesreće, a Danijelu je bez svjesti, sa povredama glave i grudnog koša, hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice u Šapcu odakle je, pošto joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Ljekari joj se 2 meseca borili za život

Ljekari su se borili da joj spasu život, ali nije bilo pomaka, pa je iz Kliničkog centra posle izvjesnog vremena prebačena u bolnicu u Šapcu.

“Sve vrijeme je bila u komi, ali su njeni najbliži vkerovali da će se oporaviti. Odlazili su joj u posjetu sestre i majka, ljekari su dozvolili u nadi da će se probuditi. Ponekad je, međutim, samo otvorila oči i pustila suzu”, ispričao je blizak prijatelj porodice.

U selu su neutješni zbog smrti mlade djevojke i tragedije koja je zadesila ovu porodicu koja je prije dva mjeseca ostala bez oca i supruga Radiše, a sutra će na vječni počinak ispratiti i najstariju kćerku Danijelu.