Ubica iz Jabukovca slučajno otkriven na poligrafu, jedva čekao da prizna zločin, nije imao nameru da ubije

Davor P. koji je jutros uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u selu Jabukovac, otkriven je sasvim slučajno tokom poligrafskog ispitivanja.

Kako “Novosti” nezvanično saznaju, Davorova prvobitna namjera je da opljačka Raju Kazimirovića i da “zbriše” međutim bio je “primoran” da zapuca kada je domaćinova sestričina počela da doziva pomoć.

Istraga nezapamćenog zločina je krenula od tačke da se ispitaju svi u selu sa kojima Raja nije bio u prijateljskim odnosima. Kako nam je rečeno iz izvra bliskog istrazi, svi su prošli poligrafsko ispitivanje. Onda je policija počela da ispituje sve koji su u skorije vrijeme počinili bilo kakvo krivično djelo i oni su svi prošli ispitivanje. Međutim, vrlo brzo na njihovoj lisiti se pnašao Davor jer je već bio poznat policiji od ranije. Pozvan je u policijsku stanicu i na poligrafu je – pao.

– Davor je pozvan telefonom da dođe u policiju – rekao nam je izvor blizak istrazi. – Došao je poptuno opušten, ali je poligraf pokazao da on nešto krije. Kako ga je policija “pritisla” da progovori, odmah je priznao zločin. Ubica je rekao da je jedva čekao da prizna zločin jer nije mogao više da živi u strahu. Davor je policiju odveo na mjesto gdje je čuvao svoj arsenal oružja i objasnio im šta se dogodilo u domu Kazimirovića.

Davor nije imao namjeru da ubije bilo koga. Kada je ušao u dom Kazimirovića , kako je rekao policiji, imao je za cilj da opljačka domaćina jer je znao da ima pozamašnu svotu novca. Međutim, u kući je zatekao tri žene koje su spavale, kada ga je ugledala Rajina sestričina, počela je da vrišti i da doziva u pomoć. Prema navodima našeg izvora, Davor je zapucao iz – straha.

Da podsjetimo Davor je 7. avgusta ove godine na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrenog oružja usmrtio R.K. (1947), Lj.O. (1943), D.K. (1926) i D.J. (1966), saopštio je MUP.

PROMAKLA MU DVA “ŠTEKA”

Na imanju Raje Kazimirovića (72), jednog od četiri žrtve masakra u negotinskom selu Jabukovac, policija je na dva mjesta pronašla ukupno 10.000 evra koji su promakli Davoru, saznaju “Novosti”. Prema nezvaničnim informacijama, motiv zločina je koristoljublje i sumnja se da je ukradeno oko 100.000 evra. Na salašu je i pored toga ostala pozamašna suma novca, što ukazuje da su Kazimirovići bili tipovani i da je napadač tačno znao gdje se nalazi glavni “štek”.

 

Izvor:(Novosti.rs)

 

Gepostet von BL Portal am Sonntag, 25. August 2019

 Ostavite komentar: