Tukli bolesnu ženu i otimali joj novac: Skidali crnu magiju, pa završili iza rešetaka

Muškarac (34) i žena (24) iz okoline Bačke Palanke uhapšeni su pošto su na prevaru oteli više 200.000 dinara ženi iz Niša, govoreći joj da je pod dejstvom crne magije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Novom Sadu, intenzivnim operativnom radom rasvjetlili su razbojništvo i prevaru i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca i dvadesetčetvorogodišnje žene iz okoline Bačke Palanke podnijeće krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična djela.

Oni se sumnjiče da su, prošle godine, više puta pozivali šezdesettrogodišnju ženu iz Niša, govoreći joj da je pod dejstvom crne magije, a zatim joj ponudili da skinu magiju uz novčanu nadoknadu, što je ona i prihvatila.

Žena je, kako se sumnja, početkom decembra dio novca uplatila elektronskim putem, po uputstvima koje su joj davali osumčičeni, a potom se, po dogovoru, našla sa njima da im da ostatak novca. Tom prilikom, tridesetčetvorogodišnji muškarac zadao joj je udarac u stomak i iz ruku oteo kovertu sa novcem.

Sumnja se da su osumnjičeni od oštećene uzeli više od 200.000 dinara, pišu Novosti.

Ostavite komentar: