Tuga! Poznat identitet muškarca čije je tijelo u fazi raspadanja izvučeno iz jezera

Identitet muškarca čije je beživotno tijelo u fazi raspadanja juče pronađeno u Potpećkom jezeru na Limu nadomak Priboja danas je utvrđen u Opštoj bolnici Prijepolje.

Radi se o Prijepoljcu Z. Ž. (53) koji je 25. januara ove godine u mjestu Bistrica, desetak kilometara uzvodno od Potpećkog jezera, automobilom sletio u nabujali Lim. Nesrećnog Prijepoljca prepoznala je porodica na osnovu garderobe koju je imao na sebi, a prethodno je izvršena odbukcija koja je pokazala da je smrt nastupila usljed utapanja.
Kobnog dana Z. Ž. je nailazeći iz pravca Prijepolja kroz Bistricu naglo skrenuo ka Limu i kod Džurovskog mosta sletio u nabujalu rijeku. Narednog dana potragu za njim otpočeli su ronioci Žandarmerije kojima jake vodene struje nisu dozvolile rad u dubinama Lima. Mjesec dana kasnije “reno” Z. Ž. je lociran i izvučen ali u njemu nije bilo vozača. Pretpostavka je da ga matica izvukla kroz otvoren prozor i odnijela nizvodno.
Lim je njegovo tijelo krio duže od četiri mjeseca sve dok ga juče u jednoj jezerskoj uvali tri kilometra od brane u Potpeću nisu primijetili ribolovci, piše Kurir.

Ostavite komentar: