Tuga: Mladić preminuo od povreda dobijenih na rođendanu

Aleksandar S. (26) iz Aleksinca preminuo je noćas u UKC Niš od posljedica povreda koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u ovom gradu. Mladić je od zadobijenih povreda preminuo u toku noći.

Prema saznanjima, policija je oko 20 sati intervenisala nakon što joj je prijavljena tuča, a nesrećni mladić je pronađen u besvjesnom stanju.

“Mladić je bio u besvjesnom stanju, nekoliko gostiju restorana je pokušavalo da mu pomogne. Mada nije imao vidljivih povreda, dijagnostikom je ustanovljeno da ima krvarenje u mozgu zbog čega je bio životno ugrožen”, kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem i dodaju:

“Nakon što mu je prva pomoć pružena u aleksinačkoj bolnici, transportovan je na dalje liječenje u niški Univrzitetski klinički centar.”

Još se utvrđuje na koji način je mladić povrijeđen, da li ga je neko udario ili je sam pao i udario glavom od beton.

Policija radi na rasvjetljavanju događaja, a obaviješteni su i Osnovno tužilaštvo u Aleksincu i Više javno tužilaštvo u Nišu s obzirom na to da je među gostima bilo i maloljetnih osoba koji podležu nadležnosti ove pravosudne institucije.

Ostavite komentar: