Tri tragedije u jednom danu! Malo mjesto zavijeno u crno, loše vijesti stizale jedna za drugom

Malo mjesto kraj Pančeva, Kačarevo, ovih je dana zavijeno u crno.

Tri tragedije u jednom danu – 6. oktobra – učinile su da se sahrane samo nižu, a crkvena zvona oglašavaju odlazak na vječni počinak. Tišina, muk i nevjerica.

Osim što je Marija S. iz Kačareva ubijena u Pančevu, tog dana na putu Kovačica – Idvor u saobraćajnoj nesreći je poginuo mladić koji je vozio kombi, a sudario se s kamionom.

“Poginuo je mladi fudbaler iz Kačareva Miloš Basarić. Njegova majka radi kao čistačica u ovoj školi, što je još više potreslo cije kolektiv. Miloš je uvijek bio tu da pomogne, kako na terenu saigračima, tako i svojim kolegama na poslu, ali i brojnim drugarima i prijateljima… Milošev prerani odlazak u vječnost tek će se osjetiti… Fudbalski klub Železničar izražava najdublje saučešće porodici Miloša Basarića”, stoji u objavi FK Železničara iz Pančeva.

O slučaju Marije S, koja je ubijena u Pančevu naširoko se pisalo. Misterija strasti koja je dovela do smrti dvoje ljudi teško će se odgonetnuti. Ona je sa jednim muškarcem pronađena upucana u kolima u centru Pančeva, a najvjerovatnije je da je riječ o ubistvu i samoubistvu.

Preminula je u 31. godini života, a kraj njenog bilo je tijelo Milana Ž. (41) iz Velikog Gradišta. Za sobom je ostavila dvoje djece, jednu bebu i jednu tinejdžerku, koju je rodila veoma mlada.

Međutim, još jedan slučaj, o kom se nije izvještavalo, zadesio je tog dana Kačarevo. U jednoj kući 6. oktobra pronađeno je tijelo muškarca, koji je imao vidljive povrede. Da li je čovjek ubijen ili je samo riječ o tragičnom kraju bez osumnjičenih, tek će da se istraži.

“U ulici Srbijanskoj pronađeno je beživotno tijelo lica muškog pola identifikovano kao R. M. (61) sa posljednjim prebivalištem u Kačarevu. U konkretnom slučaju utvrđeno je da je lice samo živjelo u domaćinstvu na navedenoj adresi. Na licu mjesta izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika PU Pančevo kojom prilikom su na beživotnom tijelu uočene povrede”, kazali su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

Naložena je obdukcija tijela, kao i toksikološko-hemijska analiza krvi i tkiva, a, kako dodaju u Tužilaštvu, preduzimaju se i druge radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti ovog muškarca, piše Telegraf.Ostavite komentar: