Traži se! Ovo je monstrum koji je pretukao, pa onesviješćenom mladiću polomio ruke VIDEO

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede.

“Oni su pozvali građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223”, navodi se u saopštenju.

Velika prašina se digla nakon objavljivanja video snimka sa sigurnosne kamere na društvenim mrežama, a potom i u medijima, na kom se vidi brutalno iživljavanje nad mladićem (28) ispred kockarnice i mjenjačnice u centru Novog Sada.

Naime, na snimku se vidi kako krupniji muškarac krvnički tuče mladića koji je bez svijesti. Neprestano ga udara pesnicama u glavu, ali i da neko pritrčava da odvoji nasilnika od žrtve. Međutim, bezuspješno. Šta više, potpuni haos nastaje tek kasnije kada napadač okreće isprebijanog muškarca na leđa i počinje da mu doslovno – lomi ruke.

Snimak je nastao 24. avgusta. Na društvenim mrežama se pojavila duža verzija zapisa još brutalnija na kom se vidi da je prebijanju prethodila tuča u kojoj je učestvovalo više osoba, piše Blic.

Novosadska policija u međuvremenu je identifikovala nasilnika koji udara onesviješćenog momka, dok su pojedini beogradski mediji prenijeli da je osumnjičeni pobjegao iz Srbije i da se krije u Crnoj Gori.

Ostavite komentar: