Tragedija! Kćerka bivšeg ministra poginula u stravičnoj saobraćajki FOTO

29.11.2023. | 16:40

Еva Tavo (24), kćerka nekadašnjeg ministra zdravlja Albanije Vangela Tava, poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Sjevernoj Makedoniji.

Еva je stradala kada je vozilo u kojem je bila putnik sletjelo sa kolovoza.

Tragične vijesti potvrdio je Tavo na društvenim mrežama.

“Ovo su najteže riječi koje sam ikada u životu napisao. Moja najstarija ćerka Еva preminula je u cvijetu mladosti, u godinama najljepšim, baš kao što je i ona bila. Sahrana će se obaviti u četvrtak 30. novembra u 11 časova u Jorgukatu”, napisao je nekadašnji ministar.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije, nesreća se dogodila u blizini sela Laskarce, na putu Tetovo-Skoplje.

“Dana 28. novembra, oko 14 časova, prijavljeno je da je na auto-putu Majka Tereza, na dionici Tetovo Skoplje, vozilo marke “audi” albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Albanije V. M. (40) sletjelo sa puta. U vozilu je bila Е. T. (24), državljanka Albanije, koja je od zadobijenih povreda stradala na licu mjesta. Ljekari su konstatovali smrt. V. M. zadobio je teške telesne povrede”, navodi su u policijskom saopštenju.

U ovom trenutku nije utvrđeno kako i zašto je došlo do nesreće, prenosi Telegraf.