Tiktoker iz Crne Gore se požalio: Pretučen sam, ukradena mi je torbica i treba mi novac

Tiktoker Kristian Medenica, iz Crne Gore, obavijestio je svoje pratioce na Instagramu da je pretučen i da ima ozbiljne povrede na licu.

Kako je naveo, njega su napala i opljačkala trojica mladića.

“Večeras me je napala grupa momaka, znali su ko sam. Prišli su mi i počeli da me provociraju, a ja nisam neko ko ćuti na bilo šta i ne dam na sebe. Vjerovatno sam mogao bez svega ovoga da prođem da sam prećutao, ali nisam. Uzeli su mi torbicu sa novčanikom, parama, svim karticama, ličnom i telefon2, započeo je Tiktoker.

“Uzeo sam telefon od drugarice da vas obavijestim i promijenim šifre. Ne znam hoće li imati pristup mojim stvarima, ali bilo kakve čudne poruke da znate da nisu od mene. Izvinite, volim vas”, napisao je Kristian i dodaje da se ne kaje što nije ćutao na upućene uvrede i provokacije.

Nešto kasnije, tiktoker se ponovo oglasio i zamolio svoje pratioce za pomoć, prenosi Blic.

“Od kad sam počeo sa šminkerskom karijerom prije pet godina, nikad u životu nisam tražio pomoć ni od koga. Šta više, ljudi oko mene su mi odmagali i sputavali me, ali sada sa ponosom mogu da kažem da sam sve sam uradio. Uz vašu podršku naravno na svakom mom videu i tutorijalu. Ali, pitati za pomoć nije sramota. Osim što sam zadobio povrede, uzeli su mi 800 evra, ajfon telefon od 1.500 evra, i sva lična dokumenta. Moram da otkažem sve termine, da izvadim ponovo dokumenta, kupim novi telefon, a skoro sam uložio mnogo u premiještanje salona za šminkanje. Ukratko, ako želite i u mogućnosti ste da me podržite u ovom teškom periodu, za sve sam zahvalan”, napisao je ovaj mladić i u prilog stavio popularno platformu za uplaćivanje donacija na račun.

Ostavite komentar: