Teško povrijeđen muškarac: Propao kroz ventilacioni otvor tržnog centra

Dvadesetpetogodišnji Nišlija teško je povrijeđen noćas kada je propao kroz ventilacioni otvor Tržnog centra “Podzemni prolaz“ u Obrenovićevoj ulici u Nišu.

Do nesreće je došlo oko 2.45 kada se mladić iz još neutvrđenog razloga popeo na stakleni dio ventilacionog otvora koji je popustio pod njegovom težinom usljed čega je pao na beton sa visine od oko četiri metra.

Dvadesetpetogodišnjak je zbrinut u niškom Univerzitetskom kliničkom centru gdje je ustanovljeno da je prilikom pada zadobio prelom ruke. O ovom događaju obavještena je policija, ustanovljeno je da povređivanje nije nastupilo kao posljedica krivičnog djela.

Gotovo istovjetna nesreća dogodila se 2012. godine kada je kroz ventilacioni otvor tržnog centra koji se proteže cijelom dužinom Obrenovićeve ulice, koji je inače pješačka zona, propala šestogodišnja djevojčica. Ona je tada zadobila teške povrede glave pa je borba za njen život trajala nekoliko dana, ali se na sreću oporavila.

Još tragičniji incident dogodio se 2006. godine kada je tridesetjednogodišnji mladić iz okoline Merošine poginuo tokom trajanja koncerta Svetlane Ražnatović. On se popeo na nadstrešnicu od pleksiglasa nad „Podzemnim prolazom“ kako bi bolje vidio popularnu pjevačicu ali je ona pukla, pa je mladić prilikom pada zadobio povrede glave od kojih je preminuo na licu mjesta, prenosi Blic.

Ostavite komentar: