Telefon otkriva ubicu: Novi detalji istrage likvidacije Prelevića i Pekovića

Mobilni telefon ubijenog Nemanje Prelevića, koji je likvidiran sa Danilom Pekovićem na Veruši, mogao bi da otkrije tajnu svirepog zločina.

Istržitelji sumnjaju da će vještačenjem tog telefona doći do traga koji može da rasvijetli ovaj zločin.

Najmanje dvije osobe, pucajući iz dva različita oružja učestvovale su u likvidaciji dva mladića.

Sumnja se da je Prelević poznavao osobe koje su pucale, jer, kako vjeruju istražitelji, nije logično da otvori u kasnim satima tek tako vrata nepoznatim licima i da ne bude naoružan.

Prikupljeni podaci upućuju na zaključak da se zločin dogodio noć prije nego su tijela mladića pronađena – u nedjelju oko 19 časova, u mjestu Ljevorečke Tuzi. Ubice su u njih dvojicu pucale, najvjerovatnije, u subotu veče, između 22 časa i ponoći, piše “borba.me“.

Prema istim informacijama, Prelević je navodno u subotu veče ubicama otvorio vrata svoje vikendice – nakon što su u njega iz vatrenog oružja ispalili nekoliko metaka, nastavili da pucaju u dvadesetogodišnjeg Pekovića, saznaju crnogorski mediji.

Iz policije nezvanično je saopšteno da su ubice ispalile oko 30 metaka.

Danilo Peković je avgusta 2019. godine bio uhapšen i sproveden u istražni zatvor, nakon što je policija kod njega, tokom kontrole u Siti kvartu u Podgorici, pronašla pištolj sa metkom u cijevi.

Takođe, pripadnici podgoričke policije hapsili su i Nemanju Prelević 2016. godine, zbog sumnje da je posjedovao tri pištolja bez dozvole i da je ugrozio sigurnost radnice.

 

 

Ostavite komentar: