“Sudbina se teško poigrala sa njima”: Nastradale mladiće udario školski drug

16.03.2024. | 14:11

U teškoj nesreći koja se noćas dogodila u Gornjem Milanovcu nastardali su Nikola Š. (23) i Radovan K. (23), dok je policija privela A.O. (22), inače druga dvojice nastradalih, jer iako su oni prošli na znak “stop” on je vozio izuzetno velikom brzinom što je dovelo i do tragedije.

Kako izvještavaju portali trojica mladića se poznaju od malih nogu i zajedno su išli u školu.

– Sva trojica su zajedno išli u osnovnu školu, svih osam godina delili su đačku klupu i bili u istom odjeljenju. Divni i dobri, mladići za primjer. Sudbina se zaista teško poigrala sa njima. Nastradali Nikola je bio zaposlen u auto-servisu, a Radovan je bio talentovani fudbaler – kažu poznanici nastradalih mladića.

Prema prvim informacijama do tragedije je došlo kada je je automobil u kome su bili Nikola i Radovan bez zaustavljanja prošao na znak “stop” na raksrsnici Kursuline i ulice Miloša Velikog, a u tom trenutku svojim vozilom u punoj brzini naleteo A.O.

– Dečko koji ih je udario je pošten i dobar mladić, njihov drug iz škole. Rano je ostao bez majke i brzo je sazreo, radi kao konobar u jednom ugostiteljskom objektu. Svi o njemu mogu samo dobro da kažu. Užasna tragedija zaista, svi smo u šoku – kažu mještani Gornjeg Milanovca, prenosi Blic.