Stravične scene! Džip odletio u vazduh, djevojka vrišti, a muškarca odvoze bez noge

U eksploziji na Novom Beogradu, u Ulicu Omladinskih brigada u 12.15 časova, u džipu koji je odletio u vazduh teško je povrijeđen Strahinja Stojanović, a prema prvim informacijama u vozilu se nalazila i 45-godišnja Kolumbijka.

Jezive fotografije nesreće za koju se sumnja da je pokušaj atentata na Strahinju Stojanovića, i da to nije prvi put da mu je život na ovaj način bio ugrožen, pokazale su žrtvu kako nepomično leži na putu iza džipa, dok djevojka kleči pored njega.

Ovo je novi pokušaj ubistva Strahinje Stojanovića, na koga je 11. avgusta u naselju Galenika već pokušan atentat. Tada je u eksploziji automobila u Ulici Svetozara Papića u Zemunu teško povrijeđena njegova prijateljica, bivša mis Marbelje Olatz Bilbao Gonzales.

Očevidac eksplozije s lica mjesta je istakao da je eksplozija bila snažna.

“Sjedio sam u kafiću sa drugarom nekih pedesetak metara od nesreće, kada se čula snažna eksplozija. Eksplozija je baš bila snažna, u trenutku sam pomislio da se obrušava nešto oko mene. Još nisam ni shvatio šta se desilo, kada se čulo zapomaganje i vrištanje djevojke, mislim da je Španjolka u pitanju, nije govorila srpski”, rekao je svjedok eksplozije s lica mjesta za Mondo i dodao: “Momak je ležao na ulici, krvav, ta djevojka koja je bila sa njim u kolima, sjedila je pored njega i zapomagala.”

“Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima Hitne pomoci. Momak je odvezen bez desne noge… Strašna eksplozija i jeziva scena”, priča. Prema posljednjim nezvaničnim informacijama u vozilu sa Strahinjom Stojanovićem bila je i 45-godišnja Kolumbijka.

Ostavite komentar: