Stravična smrt! Muškarac potpuno izgorio u svom automobilu “mercedes”

Zoran Egerić (53) iz Veluća kod Trstenika izgorio je u svom automobilu u utorak uveče.

Iako istraga još nije pokazala tačan uzrok smrti, pretpostavlja se da se vozilo zapalilo nakon što je sletjelo s puta i udarilo u stablo.

Egerićevo tijelo potpuno je izgorjelo u autu marke “mercedes” na lokalnom putu Veluće Tobolac. Policija istražuje mogućnosti koje se odnose na kvar na motoru, odakle je plamen mogao da se iznenada proširi, a da brzina širenja vatre nije vozaču dala dovoljno vremena da se izvuče iz vozila.

“Iako se u početku nije isključivala mogućnost samoubistva, prevlađuje uvjerenje da je smrt nastupila nakon što je Egerić autom sletio s puta u udario u stablo. Kablovi su najvjerovatnije počeli da varniče, i vozilo se zapalilo. Splet nesrećnih okolnosti, eventualno ugušenje od dima, možda su doveli do smrtnog ishoda”, kaže izvor upoznat sa istragom.

Istraga ide u više pravaca. Rekonstruiše se kretanje nastradalog, od obližnje kafane, gdje se vjeruje da je boravio tog dana i u fokusu istrage je vremenski period od oko dva sata pre nego da se slučaj prijavi policiji.

“Zoran jeste tog dana bio u kafani i vjerovatno da je popio koju više. Niko u selu ne zna šta je moglo da mu se nakon toga dogodi. Ali, mi ćemo njega pamtiti kako izuzetno dobrog domaćina i čovjeka. Živio je sam, ali je stizao puno toga da uradi2, ispričao je jedan od komšija u Riđevštici, zaseoku Veluća.

Egerić se bavio otkupljivanjem pečuraka, malina i drugog voća iz ovog dijela trsteničkog kraja. Priča se da su svi sa Zoranom uvijek rado poslovali, jer je bio čestit čovjek, piše Blic.

Ostavite komentar: