Stravičan video! Brutalno pretukao mladića, pa mu lomio ruke dok je ležao u nesvijesti

Na društvenim mrežama pojavio se stravični video-snimak, navodno napravljen u Novom Sadu, na kome se kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvjesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Ovaj video-snimak koji je tokom današnjeg dana počeo da kruži po društvenim mrežama navodno je napravljen ispred lokala u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.

Na njemu se vidi kako, zasad, nepoznati muškarac sjedi na muškarcu koji leži na zemlji i pesnicama ga udara u glavu. Mladić se nije zaustavio u batinjanju sve dok se pretučeni muškarac nije onesvijestio. Kako mu to nije bilo dovoljno, potom je povrijeđenem muškaru, koji je ležao bez davanja znakova života, lomio ruke.

Inače, da cijeli slučaj bude još gori, stravično batinjanje se odvijalo naočigled brojnih građana. U jednom momentu vidi se i kako neki mladić, sa najvjerovatnije suzavcem u ruci, prilazi batinašu u namjeri da ga zaustavi, ali ga je tada napao i otjerao muškarac koji se nalazio u blizini.

Pomenuti snimak na društvenoj mreži Fejsbuk objavio je Miroslav Parović, ali i brojni drugi građani koji tvrde da se napad dogodio u sred dana.

“Ja već par godina upozoravam na zlo koje se rodilo u Srbiji. Kriminal povezan sa vlasti. Kriminal povezan sa politikom. Bande kojima su odriješene ruke da rade šta hoće bukvalno bez posljedica. Bande koje skupljaju glasove. Bande koje će ako se ne pobunimo pojesti i posljednji ostatak normalnog života u Srbiji!”, napisao je Parović.

Portal Nova.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Parovićem kako bi provjerili autentičnost ovog video-zapisa, kao i gdje se tačno incident dogodio, ali nisu uspjeli.

Ostavite komentar: